IN THE MOOD

BAR BOUTIQUE

IN THE MOOD | BAR BOUTIQUE

Are you ‘In The Mood’?

Geniet van de romantische sfeer en verrassende smaken van restaurant In The Mood in hartje Brugge.

Bij ons kunt u elk seizoen culinair genieten in het prachtige kader van het Minnewaterpark. Ons gepassioneerd zaal- en keukenteam staat elke dag garant voor een heerlijk verse lunch of diner in een ongedwongen sfeer.

We serveren smaakvolle tapas en Vlaamse klassiekers en dit op smaak gebracht met een twisty cocktail- en uitgebreide wijnkaart. Gezellige tafelen en genieten staan bij ons centraal.

Menu ‘à la carte’

Bij ons kunt u steeds à la carte lunchen of dineren en dit steeds met dagverse producten. Afsluiten kan natuurlijk met een dessertje of exclusief digestief.

Onze tapas zijn ook te verkrijgen in onze buitenbar Bar Boutique (zonder reservatie).

Ontdek onze verfijnde bistrokeuken …

Openingsuren en reserveren

Wij zijn elke dag open 7/7 en dit zowel voor lunch als diner.

Openingsuren In The Mood:

Lunch:
12u00-14u30

Diner:
1ste service: 18u00-19u45

2e service: 19u00-23u30 (van april t.e.m. september)
3e service: 20u15-23u30

Good to know

  • Indien u een tafel reserveert voor de 1ste service om 18u00, dan moet de tafel om 19u45 terug vrij zijn. Voor een vlotte service vragen we dan ook steeds om het uur van uw reservatie te respecteren.
  • We raden u aan steeds (tijdig) te reserveren. Dat kan via onderstaande link of telefonisch op het nummer +32 (0)50 96 03 01.
  • Indien u online boekt kan het zijn dat u opmerking te laat wordt opgemerkt. Online kunt u tot maximum 6 personen reserveren, maar voor groepsreservaties kunt u ons steeds telefonisch contacteren.
  • Indien u verhinderd bent en u de reservatie wenst te annuleren dan appreciëren wij een telefoontje van u.
  • Met ons concept ‘diner in the park’ proberen we u volop te laten genieten van onze prachtige tuin. We hebben dan ook een mooi terras die we elke dag openen ook bij iets kouder weer of regen. We proberen de tafelschikking zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen rekening houdend met de beschikbare plaatsen binnen/buiten.

Bar Boutique c’est chique!

Bij ons restaurant hebben we ook onze verwarmde buitenbar ‘Bar Boutique’ waar u voor of na uw diner verder kunt genieten. Reserveren voor onze bar is niet mogelijk, maar we doen ons uiterste best om snel een tafeltje vrij te hebben voor u.

In onze bar serveren we ook graag onze tapas van het restaurant en natuurlijk ook onze verrassende cocktails mogen niet ontbreken voor een gezellig avondje uit.

Ook gasten zonder restaurant reservatie zijn steeds van harte welkom en wij zijn het ganse jaar open! Wij maken het graag in elk seizoen gezellig in onze tuin.

De gasten die bij ons dineren in het restaurant in de eerste service om 18u00 hebben steeds voorrang om door te schuiven naar onze bar voor koffie of dessert. Voor hen reserveren we dus wel graag een tafeltje.

Openingsuren Bar Boutique:

Ma-vrijdag: 18u00 tot 23u30
Zaterdag-zondag: 14u30 tot 23u30

Locatie en contact

Restaurant In The Mood & Bar Boutique bevinden zich in de tuin van Boutiquehotel ’t Fraeyhuis in Brugge.

Parkeren

We hebben een beperkte privé parking aan het restaurant voor onze gasten. Gelieve u bij aankomst even aan te melden en dan openen we graag de parking voor u. Reserveren is hiervoor niet mogelijk. Let op, deze extra service is betalend per wagen.

De dichtstbijzijnde ondergrondse parking op wandelafstand is Parking Katelijne in de Katelijnestraat.